Powered by Bravenet Bravenet Blog

19-2-2017

3:15 AM

FM BÄNKPRESS I HELSINGFORS

FM  BÄNKPRESS  I  HELSINGFORS

Vägde in på nya perset 158,15kg.

Uppvärmningen RAW kändes lätt och bra avslutade med 220kg som kändes som en tom stång.

Drog på skjortan och tog sista värmaren på 325kg som kändes bra men jag märkte redan här att tricepsen inte var så pigga som jag hoppats på.
Ingångsvikten 340kg kom fint upp men tricepsen kändes sega beslöt att höja mindre än tänkt och begärde 355kg till andra rundan vilket jag klarade men det kändes tyngre än jag hoppats på. Efter lite funderande valde jag att höja ganska försiktig till sista rundan och gick på 362,5kg vilket kom bättre upp än jag förväntat mig. Nu var det bara att vänta och se om det räckte för att vinna. Kenta hade både kroppsvikt och lott fördel på mig och gick förstås på samma vikt och han klarade och tog guldet.
Är lite besviken över att jag inte klarade att ta guldet det borde jag ha gjort med tanke på att bänkformen varit mycket bra på sista tiden, men tyvärr tränade jag kanske lite för mycket bänkpress nu när jag focuserar på det och lyckades bli sliten och framförallt tricepsen han inte återhämta sig het till tävlingen och om inte dom är helt utvilade till en tävling med skjorta kan jag snabbt tappa några 10tals kg i resultat. 362,5kg är ju förstås ände ett riktigt bra resultat och specielt när man inte har den bästa dagen, VM kvalgränsen är 322,5kg så den klarade jag ju utan problem.
Får tacka alla som hjälpte mig på uppvärmningen och som helhet en riktigt rolig tävling!

4 Kommentar(er).

Posted by guru les privat di bintaro:

melayani permintaan les privat guru ke rumah di Jakarta Selatan, Jakarta Timur, Jakarta Pusat, Jakarta Utara,
23-4-2017 @ 6:32 AM

Posted by Edmundo:

Hello there, You have done an incredible job.
I will definitely digg it and personally suggest
to my friends. I am sure they'll be benefited
from this site.

Feel free to surf too my web-site - dilliwaali zaalim girlfriend mp4 download
16-10-2017 @ 5:56 PM

Posted by Sarah:

I felt dizzy reading about all these heavyweights. Its almost double as what I weigh and I can’t imagine lifting such a huge weight myself. I respect these athletes for what they have accomplished and the hard work they have put in to achieve that.
makeup by cory
22-12-2017 @ 2:11 AM

Posted by Vimax Asli Tangerang:

Post New Comment