Powered by Bravenet Bravenet Blog

08-4-2017

7:15 AM

SFIM BÄNKPRESS HANGÖ

SFIM BÄNKPRESS HANGÖ

Invägning Klassiskt 154,70kg
Invägning med utrustning 154,70kg

Har haft lite småskavanker efter bänkpress FM i Helsingfors för ca 6 veckor sedan och har inte kunnat träna som jag tänkt, men kände mig hel nu och utvilad och bra. Jag reste till Hangö med målet att  gå in lätt och sedan försöka lyfta vad som fans i kroppen för dagen.
Uppvärmningen klassiskt kändes mycket lått och bra gick bara till 210kg.
Ingångsvikten hade jag lagt på 225kg och det var jätte lätt. Höjde till 245kg och även det var hur säkert som helst. I sista gick jag på 252,5kg för att försöka förbättra mitt eget finska rekord i master 1 som låg på 250,5kg. Nu tände jag kanske till lite extra och vikten åkte upp utan några tveksamheter och rekordet var ett faktum. Efteråt harmar det lite att jag inte hade mera på stången i sista lyftet man borde passat på när dagsformen var så bra, men jag trodde inte före tävlingen att jag skulle vara så stark, som det kändes hade jag klarat ca260kg idag, åter igen visar det sig att man skall vara ordentligt utvilad till tävling.

Nu var det dags att dra på sig skjortan och det var en stor skjorta som jag inte tävlat med förut som jag ville göra ett tävlings test med. Värmde bara 2 lyft 280g till 4,5cm planka och 310kg till bröstet. Gick in på 320kg som kom upp säkert men var ingen stänkare. justerade skjortan en del och gick på 340kg i andra och fick till ett lyft med fin fart. I sista klarade jag 355kg och det var nog vad som fans idag med den här skjortan men jag var även här positivt överraskad jag trodde kanske skjortan var för stor men den funkade fint.

Det blev guld både klassiskt och med utrustning och jag var jätte nöjd mad mitt lyftande idag 6st godkända lyft och jag samlade totalt ihop 607,5kg i bänkpress idag det var ju någon form av pers det oxå. Det är roligt att tävla sådana här dagar!

Får tacka Hangö och KK-Eken för ett fint arrangemang och dom som hjälpte mig under tävlingen.

 

3 Kommentar(er).

Posted by Teguh Wilujeng:

Terimakasih atas informasinya
Salam sukses
30-6-2017 @ 8:26 AM

Posted by Sarah:

It is quite inspirational to read about your dedication. Most of the people would be set back once they face with some major injuries during training, but you were so focused that you hit back the training after taking necessary rest. private rijksmuseum tour
24-1-2018 @ 11:04 PM

Posted by Obat Mata Minus Di Apotik:

Thank you for the information.
26-1-2018 @ 9:08 PM

Post New Comment

No Smilies More Smilies »